Örtülü kimlik islamcı kadın kimliğin oluşum öğeleri - Demirdağ, Muhammet Fatih; İlyasoğlu, Aynur (My University, 2017)
Aynur İlyasoğlu’nun Örtülü Kimlik İslamcı Kadın Kimliğin Oluşum Öğeleri isimli çalışmasının çevirisi.
Keywords: Aynur İlyasoğlu