İbn Haldun’un toplumsal değişme kuramı: Hegel, Marx ve Durkheim ile bir karşılaştırma - Mohammad, Fida (My University, 2017)
Fida MOHAMMAD'in makalesinin çevirisi.
Keywords: Fida MOHAMMAD; İbn Haldun; Hegel; Marx; Durkheim