Dilenciler: Türkiye’de yoksulluk ve dilenme kültürü - Demir, Talip (My University, 2018)
Aslıcan KALFA TOPATEŞ'in Dilenciler: Türkiye’de Yoksulluk ve Dilenme Kültürü başlıklı eserinin incelenmesi.
Keywords: Dilenciler: Türkiye’de Yoksulluk ve Dilenme Kültürü