Neocucurbitaria rhamnicola: Türkiye İçin Yeni Bir Makromantar Kaydı - Kesici, Sedat; Sadullahoglu, Cemil; Akçay, Mustafa Emre; Uzun, Yusuf (My University, 2024)
Neocucurbitaria rhamnicola Jaklitsch & Voglmayr Hakkâri ilinden toplanan örneklerin teşhis edilmesine bağlı olarak Türkiye’den ilk kez rapor edilmiştir. Belirlenen türün kısa bir betimlemesi, türün makro ve mikro morfolojilerine ilişkin fotoğrafları ile birlikte verilmiştir.
Keywords: Türkiye; Biyoçeşitlilik; Hakkâri; Yeni kayıt; Cucurbitariaceae