"Uluslararası Şırnak ve Çevresi Sempozyumu Bildirileri" Kitabı - Karasakal, Şaban (My University, 2010)
Henüz iki yıl önce açılan Şırnak Üniversitesi, bir taraftan kuruluşunu gerçekleştirirken, bir taraftan da kurulduğu şehrin ve çevresinin envanterini ortaya koyarak, bilim dünyasına katkı sağlamaya başladığını hemen göstermiştir. Üniversite olarak, tanıtımını yapacağımız bu “Sempozyum Bildirileri” kitabıyla, kent ve üniversite birlikteliğini sağlama amacını ve bulunduğu şehrin potansiyelini, üretime çevirmek isteğini ortaya koymuştur
Keywords: Sempozyum; Şırnak Çevresi