Güçlükonak yöresel üzüm çeşitlerinin özellikleri, uygulanan bağcılık tekniği ve değerlendirme şekilleri - Yurtgül, Cemal (My University, 2021)
Bu araştırma; 2019-2020 yılları arasında Şırnak ili Güçlükonak ilçesinde yetiştirilen yöresel üzüm çeşitlerinin ampelografik karakterlerini uluslararası normlara göre tanımlamak, uygulanan bağcılık tekniği ve elde edilen üzümün değerlendirme şekilleri hakkında bilgi edinmek için yapılmıştır
Keywords: Bağcılık; Güçlükonak; Şırnak; Erzurum