İnsanın Zaman ve Mekanla İlişkisi Bağlamında “Uluslararası Hz. Nuh ve Cudi Dağı Sempozyumu - Baz, İbrahim (My University, 2013)
Cudi Dağı’nın karşısında kurulmuş olan Şırnak’ta, Şırnak Üniversitesi her yıl ge- leneksel olarak düzenlemiş olduğu kültür ve tarih ağırlıklı sempozyum dizisinin devamı olarak 27-29 Eylül tarihlerinde Uluslararası Hz. Nuh ve Cudi Dağı Sem- pozyumu düzenledi. Şırnak Valiliği, Şırnak Belediyesi ve Şırnak Ticaret ve Sanayi
Keywords: Cudi Dağı; Sempozyum; Şırnak