Şırnak ili yöresel üzüm çeşitlerinin çubuk, çiçek/ meyve salkımı, tane ve çekirdek özelliklerinin tespiti - Ünal, Mehmet; Yıldırım, Murat (ÇOMÜ Zir. Fak. Derg, 2021)
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi 8. Cilt 1. Sayısında 61-72 sayfalarda yer alan Ünal ve Yıldırım’ın “Şırnak İli İdil İlçesinde Yetiştirilen Üzüm Çeşitlerinin Bazı Ampelografik Özellikleri” başlıklı makalesi: Yazarın makalenin başlığının düzeltilmesini istemesi üzerine makalenin başlığı ‘ Şırnak İli Yöresel Üzüm Çeşitlerinin Çubuk, Çiçek/ Meyve Salkımı, Tane ve Çekirdek Özelliklerinin Tespiti’ şeklinde düzeltilmiştir
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi 8. Cilt 1. Sayısında 61-72 sayfalarda yer alan Ünal ve Yıldırım’ın “Şırnak İli İdil İlçesinde Yetiştirilen Üzüm Çeşitlerinin Bazı Ampelografik Özellikleri” başlıklı makalesi: Yazarın makalenin başlığının düzeltilmesini istemesi üzerine makalenin başlığı ‘ Şırnak İli Yöresel Üzüm Çeşitlerinin Çubuk, Çiçek/ Meyve Salkımı, Tane ve Çekirdek Özelliklerinin Tespiti’ şeklinde düzeltilmiştir