Abdulhakim-i Arvasinin hayatı eserleri ve tasavvuf anlayışı - Baz, İbrahim (My University, 1996)
Araştırmamızın konusu, 1865-1943yılları arasında yaşamış olan Abdulhakîm-i Arvâsî (Üçışık)'ın hayatı, eserleri ve tasavvuf anlayışının incelemesidir.