Kur’an’da Hz. Muhammed’e Yönelik Eleştiriler - Bingöl, Abdülkerim (Şırnak Üniversitesi, 2016)
’an’da çeşitli konularda eleştirilere tabi tutulmuştur. Peygamberlik sıfatlarından olan “ismet” sıfatına halel getirmeyecek düzeyde olan küçük hataları ve isabet etmeyen yorumları Allah (c.c.) tarafından uyarılarla düzeltilmiştir. Bu çalışmada Kur’an’da Hz. Muhammed’e yöneltilen eleştiriler ele alınmış ve bundan çıkarılması gereken sonuçlar değerlendirilmiştir.
Keywords: Hata; Kur’an; Tenkit; Hz. Muhammed