Kur’an’ın bilimsel ve teşrî’î i’cazı - Hatip, Abdulaziz (My University, 2018)
Menna' el-Kattan'ın Kur'an'ın Bilimsel ve Teşrî’î İ’cazına dair yazısının çevirisi.
Keywords: Menna’ el-Kattan; Bilimsel ve Teşrî’î İ’caz